Welkom!

Wij zijn De Pasta Family, gevestigd in Klarendal, waar wij de traditionele pastabereiding in ere houden. Dagelijks bereiden wij de pasta’s vers. Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van dagverse ingrediënten van topkwaliteit, zodat je de smaak van de authenticiteit proeft. Aarzel niet langer en bestel een van onze pasta’s, risotto’s of andere gerechten.

 

Wij zijn trots om samen te werken met het Libertas boekencafé, waar je kunt genieten van onze gerechten terwijl je een goed boek leest en een heerlijke drankje kunt drinken. Naast eten op locatie kun je pasta’s ook afhalen of laten bezorgen. Bezorging wordt uitgevoerd door onze eigen bezorgers en wordt snel en met een glimlach verzorgd.

 

Heb je nog vragen over onze ingrediënten of allergieën? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina op onze website of bel ons even. We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

We kijken uit naar jouw bestelling!

onze pasta:

Wat onze pasta zo lekker maakt is dat wij het elke dag vers draaien. Dit doen we via de Italiaanse wijzen. De ingrediënten zijn geelbloem, witbloem en eieren.   

Ons Team:

Previous
Next